september 2013

SRF ny partner till Fundcurve

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF och Fundcurve har tecknat ett partneravtal och SRFs 6 000 medlemmar får därmed tillgång till Fundcurves tjänst i formatet SRF Ränteanalys.

- Villkoren för bankfinansiering är återkommande när vi diskuterar viktiga frågor med våra medlemmar. Som framkom i SRF FöretagsEko under våren upplever medlemmarna att framförallt småföretagen möter allt tuffare villkor, säger Mikael Carlsson, branschansvarig redovisning hos SRF.

- Genom Fundcurves analyser skapar vi bra förutsättningar för medlemmarna att öka både omfattningen och kvalitén i rådgivningen. De stora vinnarna är kundföretagen som kan känna en trygghet i att de får all hjälp som behövs för att få bästa ränta, fortsätter Mikael Carlsson.

- Samarbetet med SRF innebär att vi får kontakt med 6 000 kompetenta rådgivare som är mycket viktiga för framförallt de mindre företagens utveckling. Tillsammans kommer vi att öka lönsamheten för många av deras 300 000 kundföretag, säger Tommy Furland, VD på Fundcurve.

Läs mer