Från 3,17 % till 1,18 % för Ulf Eliasson AB

2016-02-17

Ulf Eliasson AB utför markarbeten och förvaltar ett par hyresfastigheter i Lilla Rinkabyn och Tågabo utanför Kalmar. VD Ulf Eliasson har själv fullt fokus på verksamheten och att serva sina kunder och brukar inte fundera kring räntevillkoren.

- Jag har förutsatt att företagets ränta på fastighetslånen är rimlig och aldrig tänkt tanken att konkurrensutsätta min bank, berättar Ulf.
- När Fundcurve tog en kontakt investerade jag två minuter i att göra en kostnadsfri utvärdering av våra räntevillkor direkt på deras hemsida. Jag fick fram att mitt företag förtjänade en mycket lägre ränta och synade även korten hos andra banker. På detta sätt sänkte jag företagets ränta från 3,17 % till 1,18 %.

Hade du tagit detta steg utan påstötning från Fundcurve?

- Nej, väckarklockan på deras hemsida var uppenbarligen den jag behövde!

Läs mer